Softverska rešenja za svaki biznis

Razvoj i održavanje aplikativnih rešenja

Razvoj mobilnih aplikacija

Razvoj mobilnih aplikacija

Mobilne aplikacije su svakako u ekspanziji jer je danas standard da svaka kompanija, pored websajta i profila na društvenim mrežama ima i mobilnu aplikaciju. Za razliku od web sajta gde korisnik dolazi do opštih informacija, mobilna aplikacija treba da bude osmišljena tako da bude od konkretne koristi vlasniku zbog čega će na nju stalno da se vraća.

Uz pomoć mobilnih aplikacija u mogućnosti smo da stalno budemo uz naše korisnike putem Push up notifikacija i Call to Action dugmadi.

Svedoci smo mnoštva aplikacija na App Store-ovima i jasno je da ako aplikacija nije dobro osmišljena, korisnik gubi interesovanje i vrlo se lako odlučuje za drugu sa sličnom tematikom. Mi Vam nudimo i savete kako da poboljšate korisničko iskustvo i zajedno sa klijentom osmišljavamo najefikasnija rešenja.

Mobilne aplikacije koje izrađujemo su: Android, iOS i Windows aplikacije.

Nije potrebno puno pričati o Android aplikacijama. One su u konstantnoj ekspanziji i trendovi su takvi da će samo nastaviti svoj rast. Android aplikacije su fleksibine i lake za korišćenje, pogodne su i za male i za velike biznise. Mi možemo da ponudimo razvoj aplikacije po specifikaciji klijenta ili ih možemo i sami osmisliti, a u mogućnosti smo da ih prilagodimo svakom obliku poslovanja.

iOs aplikacije su poznate po svom jednostavnom interfejsu, izuzetnom stabilnošću i user friendly korisničkim iskustvom. Mi moćemo da vam ponudimo sofisticirana rešenja kroz planiranje, dizajn i razvoj aplikacije.

Windows aplikacije za mobilne telefone su ponovo aktuelne, sa novim, odličnim karakteristikama. Mnoga preduzeća se odlučuju za ovu vrstu aplikacija, a mi možemo da vam ponudimo razvoj softverskih usluga za Microsoft Windows Phone, za verzije 8, 8.1 i 10.Kontaktirajte nas

Pre ili kasnije pojaviće se potreba da unapredite vaš posao nekim od poslovnih programa ili mobilnom aplikacijom.
Budite slobodni da nam se javite, odgovorićemo u najbržem mogućem roku na sva vaša pitanja i napravićemo optimalan plan za razvoj vašeg biznisa.